Muovituotantotyöntekijä

Työpaikat / Muovituotantotyöntekijä

Muovituotantotyöntekijä

Hakuaika päättyy 01.03.2020

Tornio Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Muu Pipelife Finland Oy

Tunnistatko itsesi työntekijäksi, joka on vastuuntuntoinen, omat loistavan asenteen työntekoa ja työtovereita kohtaan, motivoidut huolellisuutta vaativasta työstä, koet tuotannolliset tehtävät omaksesi ja ymmärrät työturvallisuuden tärkeyden? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö Haaparannalle Ruotsiin.

PipeLife:llä Haaparannalla sinulla on mahdollisuus oppia uutta, kehittyä ammattilaiseksi ja työskennellä yhdessä loistavan porukan kanssa osana kansainvälistä yhtiötä. Vuorotyö tuo mukavaa vaihtelevuutta viikkoihin. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa PipeLifellä on muodostunut tarve uusille osaajille ja haemmekin työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin tuotannon tehtäviin, jotka pitävät sisällään pääasiassa muoviputkien valmistusta ja valmiiden tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 5 -vuorossa, myös viikonloppuisin. Työvuorot ovat klo 6-14, 14-22 ja 22-06.

Mitä odotamme?

Tärkeintä on oikea asenne työntekoa kohtaan ja innokkuus oppia putkienvalmistuksen tuotannolliset tehtävät. Haluamme palvella asiakkaitamme laadulla, joten ymmärrys jokaisen työvaiheen merkityksestä lopputulokseen on olennaista. Putkien valmistaminen edellyttää tarkkuutta, ohjeistusten seuraamista ja noudattamista, keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta, sekä halua ja kykyä opetella monipuolisia työvaiheita. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Tuotannon tehtävissä työkieli on suomi, myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Myös ruotsin kieli käy työkielenä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä ja hyötyä on myös kaikesta teknisestä harrastuneisuudesta sekä kiinnostuksesta alaa kohtaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta 1.3.2020 mennessä. Töiden arvioitu aloitus on sopimuksen mukaan, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä seniorikonsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi +358 50 4131220. etunimi.sukunimi@barona.fi.