KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijöitä Lieksaan

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Lieksaan

Tuotantotyöntekijöitä Lieksaan

Hakuaika päättyy 31.03.2020

Lieksa Joensuu Rakennusala Teollisuus/tuotanto

Poikkeustilanteesta huolimatta toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina "RecRight Live" -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Etsimme asiakkaillemme Lieksaan motivoituneita rakennustuote- ja teollisuuden TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaisiin työsuhteisiin kevään ja kesän ajalle.

Teollisuuden puolen hakijoilta toivomme täsmällistä ja omatoimista työotetta sekä suomenkielen taitoa. Hakijalla on oltava valmius 3-vuorotyöhön.

Rakennustuoteteollisuuden puolen hakijoilta toivomme työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme rakennusalan kokemuksen ja/tai koulutuksen. Työtä tehdään pääasiallisesti päivävuorossa.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat sovitusti kevään aikana.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580. mervi.leinonen@barona.fi

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi