Kesätyöntekijöitä Prismaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä Prismaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Kesätyöntekijöitä Prismaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Hakuaika päättyy 08.03.2020

Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Järvenpää Kerava Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Hei sinä, joka kaipaat työkokemusta ja haluat työskennellä osana huippujengiä, tuu meille kesäduuniin! Voisit olla meille just sopiva tyyppi, jos hymy tulee sinulta ihan luonnostaan ja asenne on priimaa.

Me haetaan parhaillaan kesätyöntekijöitä myyjän tehtäviin HOK-Elannon Prismoihin joita on 13 eri puolella pääkaupunkiseutua.

Ei haittaa, jos sinulle ei ole aiempaa työkokemusta myyjän tehtävästä – meillä opit. Meillä on sinulle on tarjolla monipuolisia työtehtäviä kassalla ja osastolla.

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys meidän tuleville kesätyöntekijöille, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuu vaihtelevasti aamu-, päivä-, ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin. Lisäksi me haetaan nyt ensisijaisesti sellaisia työntekijöitä, jotka pystyy työskentelemään mahdollisimman pitkän pätkän kesäkaudesta.

Me tarjotaan työtä vähintään 20 tuntia viikossa osaavien ja iloisten työkavereiden kanssa. Lisäksi meillä on monipuoliset henkilöstöedut.

Me edellytetään kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.

Täytä hakemus oheisesta linkistä mahdollisimman pian.

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi sekä mahdolliset ikäraja- ja hygieniapassit.