Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Työpaikat / Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle

Hakuaika päättyy 08.03.2020

Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Järvenpää Kerava Nurmijärvi Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee ja palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloin. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat.

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä kesäksi määräaikaisiin työsuhteisiin vähintään 20h/vko sopimuksella. Jos kesän duunit sujuu hyvin ja hommat maistuu, niin Alepassa on mahdollisuuksia työllistyä syksyllä myös vakituisesti.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä. Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt. Perehdytämme sinut myyjän tehtäviin, joten aikaisempi kokemus kaupan alasta ei ole välttämätöntä. Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi sekä mahdolliset ikäraja- ja hygieniapassit.