Myyjiä Alepa Etelä-Haagaan Helsinkiin

Työpaikat / Myyjiä Alepa Etelä-Haagaan Helsinkiin

Myyjiä Alepa Etelä-Haagaan Helsinkiin

Hakuaika päättyy 19.02.2020

Helsinki Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu HOK-Elanto Liiketoiminta Oy

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat.

Etsimme nyt myyjiä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä vakituiseen työsuhteeseen 15-37,5h/vko sopimuksella uuteen huhtikuussa avattavaan Alepa Etelä-Haagaan (Kauppalantie 40). Alepa Etelä-Haaga palvelee vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt. 24/7 -toimipaikassa työskentely edellyttää sinulta sopivuutta yötyöhön.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen ja valituilla henkilöillä työt alkavat joustavasti maaliskuun aikana.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Varaathan kalenteristasi jo ti 25.2.2020 klo 16-19, sillä viimeinen haastattelukierros pidetään tuolloin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kauppalantie 40, 00320 Helsinki