Työnjohtaja FSP Finnish Steel Paintingille

Työpaikat / Työnjohtaja FSP Finnish Steel Paintingille

Työnjohtaja FSP Finnish Steel Paintingille

Hakuaika päättyy 18.02.2020

Turku Teollisuus/tuotanto Tekniikka FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting on yksi Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyn yrityksistä. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 200 pintakäsittelyn ammattilaista. FSP:n Turun alueen yksiköt keskittyvät asiakkaiden valmistamien koneenosien pintakäsittelyyn ja viimeistelyyn. Yrityksen toiminnan laajentuessa etsimme työnjohtajaa Turun alueelle.

Me FSP:llä uskomme, että motivoitunut henkilöstömme viimeistelee laadukkaan lopputuloksen. Tämän vuoksi panostamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja ammattitaidon kehittämiseen. Tarjolla on vakituinen työpaikka ammattitaitoisessa tiimissä, jossa jokainen henkilö on tärkeä ja arvostettu.

Työnjohtajana vastaat oman vuorosi osalta tuotannon suunnitelman mukaisesta toteutuksesta. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja pidät huolen, että työt tehdään turvallisesti ja laadukkaasti. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä myös yksikön muiden toimihenkilöiden sekä asiakkaan edustajien kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, joten sinulla tulee olla valmius 2-vuorotyöhön.

Sopivalla hakijalla on aikaisempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä ja ymmärrystä teollisesta pintakäsittelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkää työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi pintakäsittelyalalla. Palkkausjärjestelmämme on kannustava ja sinulla on käytössäsi yrityksen modernit työkalut sekä hyvät työsuhde-edut. Työt alkavat valitun henkilön löydyttyä maaliskuun aikana.

Työsuhde solmitaan suoraan FSP Finnish Steel Painting kanssa ja rekrytointi tehdään yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian.