Vuoropäällikkö BURGER KING Jyväskylä

Työpaikat / Vuoropäällikkö BURGER KING Jyväskylä

Vuoropäällikkö BURGER KING Jyväskylä

Hakuaika päättyy 27.01.2020

Jyväskylä Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei sinä ihmisihminen! Tähtäätkö tulevaisuudessa johtotehtäviin? Arvaa mitä? Sinun on mahdollista toimia esimiestehtävissä jo nyt!

Jos sinussa asuu luontainen liideri, uusia haasteita ja iloista ilmapiiriä rakastava asiakaspalvelija, tämä paikka on juuri sinulle! Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään täydellisesti, joten asenne korvaa aiemman kokemuksen!

Me etsimme vuoropäällikköä Jyväskylän Burger Kingeihin pitämään huolta vuorojen sujuvasta läpiviennistä. Voit solmia työsopimuksen omaan elämäntilanteeseesi sopivin tunnein: tunteja on tarjolla aina 75-90h/3vk, miten sovitaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työt alkavat sovittaessa.

Sinä saat:

  • Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi
  • Kansainvälisen suuryrityksen tuen
  • Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.

Sinulla on:

  • Pelkäämätön ja iloinen asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisuasenne
  • Halu oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä
  • Uskoa itseesi, tiimiisi ja työhösi
  • Rento ja avoin, mutta määrätietoinen esimiesasenne.

Toivomme sinulta myös valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa sekä Jyväskylän keskustan että Keljon toimipisteissä.

Burger Kingissä voit olla oma itsesi. Hae mukaan nyt, me tahdomme kuulla sinusta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut. Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018 –tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä