KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

CNC-koneistaja Outokumpuun

Työpaikat / CNC-koneistaja Outokumpuun

CNC-koneistaja Outokumpuun

Hakuaika päättyy 12.04.2020

Outokumpu Joensuu Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Haluatko murtaa metallipajojen myyttiä? Haluatko olla toteamassa, että metallipajat ovat nykyaikaisia, siistejä ja uutta teknologiaa hyödyntäviä tehtaita? Poikkeukselliset olot huomioiden toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti, tasavertaisesti ja helposti videohaastatteluina "RecRight Live" -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun CNC-KONEISTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Haussa on kuitenkin pitkäaikainen tekijä, joten hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisesti.

Työskentely: Tehtaalla pääset työskentelemään nykyaikaisilla automatisoiduilla laitteilla. Taustastasi riippuen työskentelet erilaisten CNC-koneiden operaattorina, jolloin tehtävänäsi on valita oikeat ohjelmat kappeleiden työstöön ja seurata tuotteen laatua sen valmistuttua. Taitojesi tai oppimisesi myötä tehtävääsi voi kuulua myös ohjelmointia, eli työtehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja lisähaastetta on tarjolla jatkossakin.

Sinä: Etsimme itseohjautuvaa, oppimishaluista ja toimeentarttuvaa persoonaa. Tärkeintä on halu ja kyky oppia uutta. Toivomme, että olet opiskellut metallialaa ja toki eduksesi on, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä. Emme vaadi, että olet jo alasi ammattilainen, mutta odotamme, että haluat kehittyä sellaiseksi! Kokemuksesi Heidenhain-järjestelmistä katsotaan eduksi.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, Teknologiateollisuuden TES.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Toimi pian, sillä kartoitamme ehdokkaita jo hakuajan aikana ja palkkaamme tekijän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi