Laitoshuoltaja

Työpaikat / Laitoshuoltaja

Laitoshuoltaja

Hakuaika päättyy 22.01.2020

Järvenpää Kerava Mäntsälä Tuusula Terveydenhuolto/sosiaaliala Kiinteistöala Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy

Haemme Järvenpään ateria- ja siivouspalvelut Jatsi Oy:lle laitoshuoltajaa terveysasemalle.

Edellytämme sinulta alan koulutusta (laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja) tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toivomme että sinulta löytyy erityisesti kokemusta sairaalasiivouksesta sekä vuodeosastolla työskentelystä. Työ sisältää muun muassa ylläpito- ja perusiivouksia, ruoan jakelua, potilasvaihtoja ja apuvälineiden pesua.

Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun.

Oletko joustava ja tottunut tekemään vuorotyötä? Osaat huomioida työkohteen korkean hygieniatason ja sinulla on rohkeutta kokeilla erilaisia työmenetelmiä laitoshuoltajan tehtävässä.

Työajat ovat ma-su välillä, ne voivat vaihdella klo 05-22 välillä. Työaika on 7,75h / pvä. Työ on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus AVAINTA -työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä ja olet tottunut tekemään vuorotyötä, lähetä siis heti työhakemus linkin kautta ja liitä ansioluettelosi mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Laitoshuoltaja