Tekstiilihuoltajia Lappeenrantaan

Työpaikat / Tekstiilihuoltajia Lappeenrantaan

Tekstiilihuoltajia Lappeenrantaan

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Luumäki Lappeenranta Imatra Teollisuus/tuotanto Lindström Oy

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme useisiin Lindströmin ja Comfortan palvelukeskuksiin tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Etelä-Karjalassa haemme tekijöitä Lappeenrannassa sijaitsevaan yksikköön. Haemme myös Luumäen yksikköön, joten mikäli et aivan paikallinen ole, niin oma auto tai auto käytössäsi on miltei välttämätön, koska julkinen liikenne on lähes olematonta. Huomioithan tämän Luumäen kohdalla.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-23 väliselle ajalle. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.