KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Toimistoharjoittelijaksi Baronalle Fuengirolaan

Työpaikat / Toimistoharjoittelijaksi Baronalle Fuengirolaan

Toimistoharjoittelijaksi Baronalle Fuengirolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Barona Fuengirola

Haluaisitko nauttia aurinkoisesta andalusialaisesta kulttuurista ja saada arvokasta työkokemusta ulkomailta monipuolisista vastaanottovirkailijan toimenkuvaan kuuluvista työtehtävistä? Hae harjoitteluun Baronalle Etelä-Espanjaan Aurinkorannikon suurimpaan suomalaisia työllistävään yritykseen! Hakumme on auki ympäri vuoden, joten kerrothan hakemuksessasi mille ajankohdalle toivoisit harjoitteluasi.

Barona on yksi suurimmista työllistäjistä Espanjan aurinkorannikolla. Asiakaspalvelukeskuksessamme työskentelee jo yli 250 henkilöä erilaisissa asiakaspalvelun ja - neuvonnan, myynnin ja back office-tehtävissä. Etsimme nyt keskuksemme aulavastaanottoon ja hallinnon puolelle harjoittelijaa, joka mahdollistaa sen, että kaikki käytännön asiat toimivat toimistollamme ja jokainen kysyjä saa vastauksen.

Mistä tehtävistä harjoittelu koostuu?

Lyhyesti ja kliseisesti sanottuna, jokainen työpäiväsi tulee olemaan erilainen! Työtehtäväsi vaihtelevat vastaanottotiskillä päivystämisestä avustaviin talous- ja yleishallinnon tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat myös vahvasti erilaiset toimistorutiinit sekä avustaminen esimerkiksi työntekijätapahtumissa. Pääset siis aitiopaikalle seuraamaan asiakaspalvelukeskuksemme päivittäistä toimintaa ja pääset omalta osaltasi vaikuttamaan käytännön asioiden sujuvuuteen. Toivomme löytävämme henkilön, joka on aina siellä, missä on avulle suurin tarve!

Mitä harjoittelijalta edellytetään?

Toimistomme arjessa pärjää erityisesti positiivisella asenteella ja avoimin mielin. Tärkeimpinä edellytyksinä on kuitenkin oma-aloitteisuus ja halu olla löytämässä parhaimpia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Palveluhenkisyys sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ovat toimen perusvaatimuksia. Tilannetaju ja hyvä stressinsietokyky auttavat sopeutumaan uusiin muuttuviin tilanteisiin, joten joustavuus on tärkeä elementti luonteessasi. Opintosi ovat saattaneet olla keskittyneet esimerkiksi hotelli ja vastaanottovirkailija- tai merkonomikoulutukseen, mutta ennen kaikkea toivomme löytävämme henkilön, joka on halukas oppimaan uutta monelta eri tehtäväalueelta.

Harjoittelun käytännön asiat

Harjoittelun kesto on noin 5-6 kuukautta, jonka sovimme aina henkilön kanssa henkilökohtaisesti. Harjoitteluajalle sinun on mahdollista hakea opinto- ja muita tukia sekä näiden lisäksi maksamme valitulle henkilölle harjoittelusopimuksen osana kertakorvausta kulujen kattamiseksi.

Mikäli kiinnostut tehtävästä, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi milloin pääsisit aloittamaan ja miten pitkä harjoittelu sinulla on edessäsi.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkaile sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen numerosta 0408382804 ja sähköpostitse jarita.laitinen@barona.fi.