Kukkakeräilijöitä joulusesonkiin

Työpaikat / Kukkakeräilijöitä joulusesonkiin

Kukkakeräilijöitä joulusesonkiin

Hakuaika päättyy 20.10.2019

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko aina miettinyt, millaista on työskennellä varastolla? Vai onko sinulla jo kertynyt aikaisempaa logistiikka-alan kokemusta, mutta haluaisit nähdä erilaisen varastoympäristön? Nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus, sillä etsimme jouluapulaisia Vantaan viihtyisälle kukkavarastolle!

Joulu ei ihan vielä kolkuttele ovella, mutta ei siihen enää kauaa ole! Etsimme asiakkaamme kukkavarastolle reippaita jouluapulaisia, jotka pääsevät työskentelemään mielenkiintoisessa ja monikulttuurisessa työympäristössä Vantaan Viinikkalassa. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti erilaisten kukkien keräilyä tarralistojen avulla, pakkauslaatikoiden kasaamista, rullakoiden käsittelyä, kelmutusta sekä siirtelyä. Lisäksi varastolla tehdään muita yleisiä varastotehtäviä tarpeen mukaan.

Töitä tehdään kolmessa eri vuorossa arkisin klo 6-14, 14-22 sekä 22-06. Lauantaisin töitä on klo 13-22 välillä ja sunnuntaisin klo 10-19 välillä. Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen. Kiireisimmät viikot ovat 50 ja 51, jolloin pitäisi olla valmius työskennellä 2-5 vuoroa viikossa. Kiireisimpien viikkojen ulkopuolella työvuoroja on satunnaisesti, mutta jos haluat työskennellä enemmänkin, voimme mahdollisesti tarjota lisävuoroja muista varastoistaimme. Aloitus työssä on marraskuun aikana ja tarjoamme sopimuksen 31.1.2020 saakka. Hyvin työssä suoriutuville voimme mahdollisesti tarjota jatkosopimuksen kevään sesonkeja silmällä pitäen.

Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle. Tärkein ominaisuus, jota hakijoissa etsimme on HYVÄ ASENNE! Työssä pärjää joko suomen tai englannin kielen taidolla. Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Jos haluat päästä osaksi mahtavaa, mukavaa ja kannustavaa tiimiä, jätä hakemuksesi heti!

PS. Katsothan myös ilmoituksen yläosassa olevan videon kukkakeräilijän työstä!