Yksikön päällikkö, DNA Fuengirola

Työpaikat / Yksikön päällikkö, DNA Fuengirola

Yksikön päällikkö, DNA Fuengirola

Hakuaika päättyy 15.09.2019

Johtotehtävät Myyntitehtävät Barona Fuengirola

Haemme Baronan palvelukeskukseen Fuengirolassa YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ JOHTAMAAN DNA:N MYYNTITIIMIÄ Yksikön päällikkö vastaa Fuengirolasta käsin operoivan DNA telemarkkinointiyksikön operatiivisesta toiminnasta. Apunaan yksikön päällikön johtamistyössä ovat DNA myyntivalmentajat.

Tulevan yksilön päällikön alaisuudessa ja Espanjan Fuengirolan yksikössämme työskentelee yli 40 henkilöä. DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä ja yhteensä ne työllistävät Suomessa ja Espanjassa yli 450 työntekijää.

DNA:n puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso.

Toivomme yksikön päälliköltä kokemusta esimiestehtävistä sekä intoa tuloksekkaaseen myynnin ohjaukseen. Päivittäinen työ vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä. On sanomattakin selvää, että yksikön päällikkö pärjää oma-aloitteisuudella, joustavuudella ja hyvällä stressinsietokyvyllä.

Työnantajan tehtävänä meillä on tarjota yksikön päällikölle kattava perehdytys ja jatkuva tuki. Huolehdimme osaamisestasi sekä annamme sinulle monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä. Fuengirolan modernit toimitilat ja työvälineet tuovat työhön mielekkyyttä. Eikä siinä vielä kaikki, pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiteytettynä vielä, mitä odotuksia meillä on yksikön päälliköltä:

• Vahvaa myynnin osaamista ja näyttöä myyntitiimin tuloksekkaasta johtamisesta

• Kykyä luoda positiivinen, innostava ja avoin työilmapiiri

• Kykyä organisoida omia työtehtäviä ja tarvittaessa reagoida äkkinäisiin muutoksiin

• Kykyä omaksua jatkuvasti uusia asioita

• Hyviä tietoteknisiä taitoja (erityisesti Office ohjelmistot)

• Kokemus erilaisten koulutusten suunnittelusta ja läpiviennistä katsotaan eduksi

Tehtävään etsitään sitoutunutta henkilöä pitämään yllä Espanjan lämpöön luotua upeaa ja tuloksellista työskentely-ympäristöä ja kehittämään toimintaa edelleen. Laita hakemus palkkatoiveineen 15.9.2019 mennessä.