Kassatyöntekijöitä Herkun Hulluille Päiville

Työpaikat / Kassatyöntekijöitä Herkun Hulluille Päiville

Kassatyöntekijöitä Herkun Hulluille Päiville

Hakuaika päättyy 08.09.2019

Turku Vähittäis- ja tukkukauppa Food Market Herkku

Kaikki sen tuntevat, monet sen kokevat, mutta harva pääsee yhtä kirjaimellisen herkulliselle paikalle hulluttelun ytimeen kuin Food Market Herkun kampanja-apulainen! Haemme syksyn Hullujen Päivien ajaksi kassatyöntekijöitä työskentelemään Turun Herkussa.

Hullun hyvä kassatyöntekijä omaa tarkan ja positiivisen työskentelyasenteen, viihtyy erinomaisesti vilskeen keskellä ja rakastaa asiakaspalvelua. On loistavaa, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä, mutta kauttamme sinulla on mahdollisuus saada koulutus TOK kassajärjestelmän käyttöön. Tärkein kriteerimme on halu oppia ja aito into Hulluilla Päivillä työskentelyyn!

Huomaathan, että työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Tässä tehtävässä tarvitset ikärajapassin, jonka hankkimisessa olemme apunasi.

Tarjolla on eripituisia pestejä yhdestä kolmeen viikkoon, ja tarkemmat ajankohdat vahvistuvat haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Palkkaus tehtävissä on kaupan alan TES:n mukaan.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Tule palvelemaan herkkusuita ja monia muita! Hae Hullujen Päivien Herkkupaikkaasi jo tänään! Edellytykset työnsaannille:

  • täysi-ikäisyys
  • suomen kielen taito