Myyjiä Stockmannin Hulluille Päiville

Työpaikat / Myyjiä Stockmannin Hulluille Päiville

Myyjiä Stockmannin Hulluille Päiville

Hakuaika päättyy 01.09.2019

Tampere Vähittäis- ja tukkukauppa Stockmann

Huhuu! Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntityötä? Haemme syksyn Hulluille Päiville palvelu- ja kassamyyjiä huippuluokan asiakaspalveluun . Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä Tampereen tavarataloon.

Palvelumyyjän tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä työskentelet tavaratalon myyntilattialla tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä Hullujen Päivien hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti ja myyt heille upeita kokonaisuuksia laajasta valikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin ja kodintuotteiden parissa. Sovit palvelumyyjäksi, mikäli olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja uskallat rohkeasti ottaa kontaktia ihmisiin sekä viihdyt kiireisen kampanjan hulinassa.

Kassamyyjänä toimit Stockmannin kassalla skarppina asiakaspalvelijana: varmistat, että rahastus sujuu mutkattomasti, ja palvelet kansainvälistä asiakaskuntaa positiivisella otteella. Toivomme, että sinulta löytyy paitsi kassan käytössä tarvittavaa tarkkaa otetta, myös kykyä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen. Sovit kassamyyjäksi, mikäli olet oma-aloitteinen ja reippaalla asenteella varustettu työntekijä, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy kiireisen kampanjan hulinassa.

Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!