Vakituisia asiakasneuvojia Telian tiimiin Kuusamoon

Työpaikat / Vakituisia asiakasneuvojia Telian tiimiin Kuusamoon

Vakituisia asiakasneuvojia Telian tiimiin Kuusamoon

Hakuaika päättyy 21.07.2019

Kuusamo Asiakaspalvelu/palvelu Barona Kuusamo

Etsitkö vakituista ja pitkäaikaista työtä, jossa pääset mukaan monipuolisen asiakaspalvelun pariin teleoperaattorialalla? Haluatko löytää kannustavan ja innostavan työympäristön, jossa arvostetaan aidosti työntekijöidemme tekemistä? Tahdotko samalla myös kehittyä myynnin osaajaksi? Tämä kaikki on mahdollista lämminhenkisessä Baronan Kuusamon asiakaspalvelukeskuksessamme!

Baronalla on Kuusamossa 80 hengen asiakaspalvelukeskus, johon haemme nyt uusia tekijöitä työskentelemään Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Työtunteja meillä on tarjota joustavasti työntekijöillemme – etsitkin sitten kokoaikaista työtä tai vaihtoehtoisesti osa-aikaista ilta- ja viikonlopputyötä, kuulemme mielellämme toiveesi tuntien suhteen. Työt alkavat 12.8.2019.

Mitä työtä meillä tehdään?

Tiimimme tarjoaa myynnillistä asiakaspalvelua chatin ja puhelimen kautta Telian kuluttaja-asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 7- 22. Tehtävässä työhösi voi kuulua mm. tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat siis vaihdella laidasta laitaan.

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilökohtaista asiakaspalvelua jokaiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Haemme ennen kaikkea ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Mikäli viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Työajat ja palkkaus

Työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7 – 22 väille. Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi, joten voit omalla panoksellasi vaikuttaa siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostaa mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä joustavia työaikoja. Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään tätä samaa työtä!

Haluatko tietää lisää tai askarruttaako jokin käytännön asia?

Otathan rohkeasti yhteyttä. Lisätietietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Jarita Laitinen numerosta 0408382804 tai sähköpostitse jarita.laitinen@barona.fi.

Kirkkotie 23, 93600 Kuusamo