Vuoropäällikkö Shell Ylämylly, Liperi

Työpaikat / Vuoropäällikkö Shell Ylämylly, Liperi

Vuoropäällikkö Shell Ylämylly, Liperi

Hakuaika päättyy 27.05.2019

Joensuu Liperi Hotelli- ja ravintola-ala Vähittäis- ja tukkukauppa Restel Liikenneasemat Oy

Oletko yrittäjäasenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen? Kaipaatko monipuolisia hommia, joiden parissa et taatusti kyllästy ja omaat valmiudet myös vastuullisiin esimiestehtäviin? Mikäli vastasit kysymyksiimme KYLLÄ, saatat olla etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ Ylämyllyn Shell Helmisimpukkaan!

Vastuualueesi

Vuoropäällikkönä toimit yksikön päällikön vasempana kätenä ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Toimit myös tarvittaessa yksikön päällikön sijaisena.

Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön, johon kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä ja myyntityötä.

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten työ on vuorotyötä, jolloin työvuorot sijoittuvat aamun klo 05 ja yön 03 välille.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon sekä olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan & kannustamaan muita työntekijöitä suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä useamman vuoden ajalta, aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä sekä esimiestyöstä katsotaan ehdottomasti eduksesi! Tunnet jo ainakin jonkun verran alan yleisiä tunnuslukuja ja olet innokas oppimaan lisää. Myös Finnpos-kassajärjestelmän käyttökokemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 26.5. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointikumppanina toimii Barona.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Baronalta henkilöstökonsultti Johanna Karjunen p. 0503270848/johanna.karjunen@barona.fi

Resteliltä yksikön päällikkö Laura Viiliäinen numerosta 0503407511.

Tiedustelut arkisin klo 8-16.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä?: https://restel.fi/restel-tyopaikat/