Vuorotyönjohtaja

Työpaikat / Vuorotyönjohtaja

Vuorotyönjohtaja

Hakuaika päättyy 03.06.2019

Kirkkonummi Teollisuus/tuotanto Prysmian Group Finland Oy

Etsimme Prysmianille vuorotyönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen kaapelivalmistuksen pariin Kirkkonummen Pikkalaan.

Vuorotyönjohtajana olet vastuussa vuorosi operatiivisesta johtamisesta kaapelivalmistusprosessissa. Varmistat siis omalla panoksellasi tuotannon sujuvuuden, tehokkuuden ja laadun organisoimalla ja koordinoimalla työkuormaa sekä tuotantotyöntekijöitä. Toimit roolissasi tuotantosuunnitelman mukaisesti ja otat niin oman kuin muiden operatiivisen puolen työntekijöiden työturvallisuuden vakavasti. Teet tiivistä yhteistyötä mm. tuotannonsuunnittelijoiden, kunnossapidon sekä laatufunktion kanssa. Työtä tehdään 3-vuorossa ja raportoit suoraan tuotantopäällikölle.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Työnjohdollista kokemusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
  • SAP-osaaminen on eduksi.

Työskentelytavaltasi olet motivoiva ja tukea antava. Kohtelet kaikkia tasa-arvoisesti, seisot sanojesi takana ja otat mielelläsi vastuuta työssäsi. Otat kuitenkin työntekijöiden lisäksi huomioon myös yksityiskohdat ja pidät fokuksen oikeissa asioissa. Tehtävä pitää sisällään myös paineen alla työskentelyä, joten toivomme sinulta kykyä toimia tällaisissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle palkitsevan ja hyvällä tavalla haastavan roolin kaapelituotannon sydämessä, kansainvälisessä ympäristössä. Prysmianilla saat myös kaiken tuen osaamisesi ja urasi kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019) Barona Engineering’ilta, tavoitettavissa parhaiten torstaisin klo 13-14.