Materiaalinkäsittelijä

Työpaikat / Materiaalinkäsittelijä

Materiaalinkäsittelijä

Hakuaika päättyy 30.09.2019

Uusikaupunki Logistiikka/kuljetus/liikenne Valmet Automotive

Tunnistatko tästä itsesi? Olet tarkka, huolellinen ja tunnollinen tekijä, ja teet laadukasta jälkeä. Pystyt toimimaan ryhmässä ja otat vastuuta omasta työstäsi. Olet joustava, teet tarvittaessa pidempää päivää ja olet valmis vuorotyöhön. Jos vastaus on kyllä, olet juuri sellainen henkilö, jolle on nyt paikka tarjolla.

Haemme Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle ammattitaitoisia trukkikuskeja sekä henkilöitä materiaalin vastaanottoon, varastointiin ja jakeluun sisäisessä logistiikassa. Tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi saapuvan ja lähtevän tavaran käsittely, uudelleenpakkausta ja jakelu. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimeissä.

Voit olla kokenut tekijä tai työelämän juniori, kunhan sinulla on oikea asenne työtä kohtaan.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta tarjoamme koulutuksen tehtävään. Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti työvoimapoliittisen koulutuksen kautta. Lisätietoja haastattelun yhteydessä!

Valmet Automotive tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa siistissä työympäristössä. Työmatkat tehtaalle onnistuvat esimerkiksi Turun ja Porin seudulta linja-autolla.

Tarjoamme:

• näköalapaikan suomalaisen autoteollisuuden huipulla

• mahdollisuuden edetä urallasi

• ison talon edut

• monipuoliset harrastusmahdollisuudet

• 4 000 uutta työkaveria