Autonrakentaja

Työpaikat / Autonrakentaja

Autonrakentaja

Hakuaika päättyy 01.07.2019

Uusikaupunki Teollisuus/tuotanto Valmet Automotive Oy

Haemme lisää tulevia Autotehtaan Sankareita! Paikkoja on avoinna kaikilla tuotanto-osastoillamme: korihitsaamossa, maalaamossa, kokoonpanossa ja sisäisessä logistiikassa. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi, mutta autoalan ei tarvitse olla sinulle tuttu. Voit hakea autonrakentajaksi, olipa taustasi mikä tahansa. Me koulutamme jokaisesta työntekijästämme maailman parhaan autonrakentajan!

Paikka Uudenkaupungin autotehtaalla on sinun, mikäli olet oppimishaluinen ja hyvä tiimityöskentelijä, ja haluat olla mukana rakentamassa suomalaista autoteollisuuden menestystarinaa. Vuorotyövalmius ja kyky fyysiseen työhön ovat edellytyksiä Autotehtaan Sankarille.

Tarjoamme:

• näköalapaikan suomalaisen autoteollisuuden huipulla

• mahdollisuuden edetä urallasi

• ison talon edut

• monipuoliset harrastusmahdollisuudet

• 4 000 uutta työkaveria

Mitä työskentely meillä on?

Korihitsaamossa tehdään auton kori. Hitsaamossa työskentely on pääasiassa materiaalin syöttöä roboteille, pistehitsausta sekä laaduntarkkailua. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimin tukemana. Kone- ja metallipuolen kokemus ja/tai koulutus on eduksi.

Maalaamossa auto saa värin pintaansa. Työtehtävät ovat pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle sopivia sisältäen esimerkiksi auton korin tiivistystä sekä maalipinnan tarkastusta. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

Kokoonpanossa maalatusta korista tehdään asiakkaan toiveiden mukainen auto. Tehtäviin kuuluu auton varustelua, testausta ja viimeistelyä. Työ on siistiä sisätyötä, joka edellyttää kädentaitoja, tarkkuutta ja laadukasta työotetta. Työskentelet osana toisiaan tukevaa tiimiä.

Sisäinen logistiikka on tehtaan toiminnan kannalta avainasemassa. Sisäinen logistiikka varmistaa osien oikea-aikaisen toimituksen tuotantolinjoille. Työtehtäviä osastolta löytyy useita erilaisia saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelystä, keräilyyn ja jakeluun. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimeissä. Kaikki sisäisen logistiikan työntekijät saavat trukinajokoulutuksen.

Kiinnostuttuasi, toimi näin:

• jätä hakemuksesi työpaikkaan

• pysyttele puhelimen läheisyydessä ja ole valmis vastaamaan haastattelukutsuun!

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten jätä hakemuksesi NYT!