Ravintolatyöntekijäksi Hesburgerille, kesätyö

Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Hesburger Sello

Hakuaika päättyy 02.02.2018

Vietä kesäsi maukkaalla tavalla: Hesburger Sello kaipaa kesätöihin muutamaa reipasta RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Haemme työntekijöitä sekä kassalle että ruokien valmistuksen pariin. Kassatyöntekijänä tarjoilet Hesburgerin ruokia monipuoliselle asiakaskunnalle ja keittiön puolella pääset kokoamaan hampurilaiset, salaatit ja muut maistuvat herkut. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään vaihtelevasti molemmilla puolilla.

Tässä tehtävässä pääset käsiksi rivakkaan työskentelyyn ja osaksi nuorekasta ja energistä työporukkaa. Olet hakijana unelmiemme täyttymys, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmassa työskentelystä, mutta huomioimme haussa myös oppimiskykyiset ja innostuneet uudet kyvyt. Hesburgerissa tarvitset paitsi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myös kykyä nopeaan ja täsmälliseen työskentelyyn. Jos viihdyt nopeatahtisessa työssä ja asiakaspalvelun parissa ja pidät omalta osaltasi yllä työtiimin positiivista henkeä, on tämä kesätyö sinua varten! Perusedellytyksenä työskentelyyn on lisäksi suomen kielen taito sekä hygieniapassi.

Työtunteja on tarjolla joustavasti 70h /3 viikkoa. Työsopimus on ajalle 4.6. - 30.8.2018 ja mahdollisuus on myös tehdä muutamia työvuoroja jo toukokuussa.

Todista olevasi osuvaa materiaalia tähän tehtävään – hae paikkaa pikaruoan vauhdilla!

Vaatimukset

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito

Odotukset

  • Hygieniapassi

Send this to friend