HR-assisstentti palkkatiimiin

Uusikaupunki Henkilöstöhallinto/rekrytointi

Hakuaika päättyy 25.01.2018

Oletko tarmokkaasta työympäristöstä innostuva tekijä, joka haluaa työskennellä monipuolisten henkilöstötehtävien parissa? Oletko kiinnostunut hyppäämään mukaan Suomen kaikkien aikojen suurimpaan rekrytointiprojektiin? Opteam on vahvasti mukana Valmet Automotiven huikeassa kasvutarinassa vastaten Uudenkaupungin tehtaan työntekijärekrytoinnista. Haemme energiseen porukkaamme vahvistusta palkkatiimiin.

Tehtävänkuvasi keskittyy avustaviin palkkahallintoon ja työaikajärjestelmiin liittyviin tehtäviin sekä yhteydenpitoon palkanlaskennan kanssa. Olet myös työntekijöiden kontaktihenkilö palkkaan liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun HR-tiimin kanssa.

Sinulla tulee olla kokemusta teknologiateollisuuden työehtosopimuksesta, ja pitkäjänteinen ja järjestelmällinen työote. Olet huolellinen ja vastuullinen sekä pystyt kiireessäkin keskittymään jokaiseen henkilöön yksilöllisesti suomen sekä englannin kielellä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja etkä pelkää uusien järjestelmien oppimista. Ratkaiset eteen tulevia kysymyksiä ja ongelmia aktiivisesti ja määrätietoisesti.

Intensiiviset työpäivät vaativat sinulta loistavia vuorovaikutustaitoja, hyvää rutiinin- ja paineensietokykyä sekä taitoa kokonaisuuksien hallintaan. Toivomme saavamme sinusta tiimiimme jäsenen, joka on kiinnostunut työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa suurella innolla. Lisäksi sinun on hyvä tietää, että arvostamme hyvää huumoria ja positiivista asennetta.

Me tarjoamme sinulle yhden Suomen mielenkiintoisimmista projekteista, jonka parissa työskentely antaa sinulle innostavan työilmapiirin suuressa konsernissa, jossa rohkeus, yhdessä tekeminen ja luotettavuus ovat tärkeimpiä arvojamme.

Send this to friend