Personalchef till Barona i Fuengirola

Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona Fuengirola

Hakuaika päättyy 17.12.2017

Är du van att arbeta i en hektisk arbetsmiljö där situationer kan förändras i ett ögonblick, men där det ändå är av största vikt att komma ihåg varje detalj? Letar du efter ett människonära arbete där du känner personalen och gör allt du kan för att lösa olika situationer? Anslut dig till oss för att skapa en business-orienterad personalledning i vårt växande servicecenter!

Mer än 200 personer arbetar redan i vårt kundservicecenter i Fuengirola, Spanien, med olika kundservice- och försäljningsjobb. Vi letar nu efter en erfaren HR-specialist, en personalchef, som ansvarar för personalfrågorna i den utsedda enheten.

Företagets HR spelar en betydande roll vad gäller personalens välbefinnande

Din uppgift är att stödja förmän vid kollektivförhandlingar och i frågor som rör daglig arbetsrätt. I ditt arbete samordnar du också lönefrågorna hos personalen i servicecenteret i Fuengirola och även olika HR-rapporter och mätningar.

Tillsammans med din kollega arbetar du med god serviceanda, exakt och effektivt med anställningsrelaterade frågor (anställningsavtal, -certifikat, förändringar, frågor gällande arbetstimmar). Du deltar också i olika HR-utvecklingsprojekt och andra projekt med kontinuerlig förbättring som mål.

Våra förväntningar på den nya personalchefen

Vi förväntar oss ett människonära grepp om arbetet. Du arbetar i stor utsträckning med spansk lagstiftning, varför vi hoppas att olika kollektivavtal och HR-förfaranden redan är välbekanta. Vi förväntar oss att du är ett HR-proffs som redan tidigare har arbetat i en internationell affärsmiljö med frågor som rör anställning och även tvistiga frågor.

Som person är du flexibel, initiativrik, service-minded och har en vilja att utvecklas vidare. Du har god kommunikations- och interaktionsförmåga. Du har förmåga att arbeta professionellt och vänligt i utmanande situationer och söker lösningar i problemsituationer, logiskt och stegvis, genom att lyssna och resonera. Du arbetar gärna i grupp och är redo att hjälpa andra gruppmedlemmar att nå ett gemensamt mål. Uppgiften kräver flytande muntliga och skriftliga färdigheter i finska, svenska och engelska. Kunskaper i det spanska språket ses som en fördel.

Vi tror på samarbete

I den här uppgiften blir du en del av en liten och entusiastisk ledningsenhet som kontinuerligt vill utveckla vårt centrum till ett smidigt och modernt Contact Center. Varje medlem av gruppen innehar en viktig roll, men vi är alltid redo att hjälpa varandra, förmän och personal, där det behövs. Det är lätt att komma till oss i Fuengirola, för vi hjälper till med praktiska frågor. Om valet faller på dig, blir du antagen till Baronas spanska företag och är en del av Barona-gruppen.

Hur och när?

Om ovanstående är det du är ute efter i ditt arbete och på din arbetsplats, ber vi dig ta tag i saken omgående och skicka in din ansökan och CV redan idag. Ansökningar behandlas dagligen och valet görs så snart den lämpliga personen hittas, varvid också rekryteringen avslutas. För ytterligare information ber vi dig kontakta vår rekryteringskonsult Laura Hannila under tisdagar mellan klockan 9-11 på tel: 043 8243431. Vi önskar att du uppmärksammaer denna tidpunkt när du ringer, för att vår kontaktperson ska ha möjligheten att tala med dig.

Send this to friend