Puhdistustyöntekijä Deletelle

Riihimäki Hyvinkää Hämeenlinna Asennus/huolto Delete Finland Oy

Hakuaika päättyy 27.11.2017

Barona hakee Deletelle puhdistustyöntekijää Riihimäelle.

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Työtehtävässä toimit puhdistustyöntekijänä teollisuuskohteessa. Työssäsi käytät muun muassa trukkeja ja korkeapainepesureita.

Odotamme hakijoilta normaalia fyysistä kuntoa sekä hyvää ja pelotonta asennetta raskasta ja välillä likaistakin työtä kohtaan. Työtehtävät edellyttävät 2-vuorovalmiutta. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön. Työsuhde on aluksi 6kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kaikkiin hakuun liittyviin tiedusteluihin vastaa palveluinsinööri Anssi Pekkarinen Baronalta. Anssin tavoitat numerosta 043 824 3624 tai anssi.pekkarinen@barona.fi. Ethän siis ole suoraan yhteydessä Deleten esimiehiin vaan annat heille mahdollisuuden keskittyä palvelutuotannon ohjaamiseen.

Send this to friend