Senior Operations Specialist

Helsinki IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Hakuaika päättyy 22.10.2017

Onko sinulle tuttua Incident-, Problem- ja Change Management -prosessit? Vietkö asioita eteenpäin jämäkästi ja kaipaat työtä, missä saat vastuuta elintärkeästä toiminnosta ja palvelusta yrityksessä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Service Manageria vastaamaan palvelun Incident-, Problem- ja Change Managementista. Toimenkuvassasi hallitset incident ja problem –prosesseja ja pyrit toiminnallasi minimoimaan häiriöiden ja muutosten vaikutuksen asiakkaan suuntaan. Analysoit järjestelmällisesti incidenttejä ja ehdotat ehkäiseviä toimenpiteitä palvelun laadun parantamiseksi. Vastuullesi kuuluvat myös muutospyynnöt ja niiden priorisointi sekä arviointi. Lisäksi pyrit tehostamaan toimintaa löytämällä automatisoinnin kohteita ja ratkaisuja automaatioihin. Otat palvelusta omistajuuden ja edustat palvelua asiakkaalla. Toimit mukana projekteissa Incident -, Problem ja Change Managementin asiantuntijana.

Työ edellyttää erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Työskentelet asiakasrajapinnassa, joten sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot ja taito johtaa palvelua. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta vastaavissa tehtävissä toimimisesta ja IT-alasta. Alan parhaat käytännöt ovat sinulle tuttuja (ITIL, ISO 20000 tai vastaava). Eduksi katsotaan myös kokemus ohjelmistokehityksen ketterien menetelmien tuntemuksesta ja yleisesti ohjelmistokehityksen ymmärrys. Jos sinulla on kiinnostusta ohjelmistokehityksen puolelle, on tämä mahdollista sisällyttää toimenkuvaan. Ohjelmointitaidot eivät kuitenkaan ole edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä roolissasi toimit pääsääntöisesti linkkinä asiantuntijoiden ja asiakkaiden välillä.

Olethan tyyppinä itsenäisen työotteen omaava ja asioita eteenpäin vievä. Otat vastuun työstäsi ja olet reilu tiimikaveri. Tarjoamme puolestamme sinulle erittäin mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät hyvässä tiimissä, jossa on matala hierarkia ja ketterä päätöksenteko. Työ on aluksi 3-6kk määräaikainen tehtävä Barona IT:n kautta, mutta tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalla.

Haulla on kiire, joten haethan paikkaa heti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa Barona IT:lta Emma Koskinen, emma.koskinen@barona.fi, 0503609013.

Send this to friend