Myyjä Zizzin myymälään Itikseen

Helsinki Myyntitehtävät Ball Group Finland Oy

Hakuaika päättyy 25.10.2017

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin. Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia Haemme Helsinkiin Itiksen kauppakeskuksessa sijaitsevaa Zizzin konseptimyymälään energistä tehopakkausta MYYJÄN tehtävään. Työ sopii erinomaisesti amk- tai yliopisto-opintojen oheen.

Zizzin myyjä on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja kova halu omalla panoksellaan edistää myymälän menestystä. Sinulla sykkii sydän muodille, ja juuri siksi työ Zizzin tarjoaman laadukkaan tuotevalikoiman parissa on sinusta erittäin houkuttelevaa.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolle kiireessäkin riittää vain ensiluokkainen työn laatu. Olet myös rehti ja reipas sekä innostava ja yhteen hiileen puhaltava tsemppari.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöittensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö ja mahtava tiimi ovat vain osasyy sille, miksi zizziläisten työsuhteet ovat merkittävän pitkiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakuväylää pitkin saman tien. Vauhdikas myyjän työ Zizzin upeassa myymälässä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Työtunteja on tarjolla noin 4 h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan. Työvuorot painottuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuun, mutta ihanteellista olisi, jos voit vastaanottaa satunnaisesti myös aamuvuoroja.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin  klo 13.30 – 15.00.

Send this to friend