Oulu

Oulun palvelukeskus

Oulu on palvelukeskuksista uusin ja aloitimme toimintamme 6.8.2018. Meillä on 36 hengen uusi ja innokas työyhteisö Linnanmaan teknologiakylässä. Meissä on sekoitus kokemusta, nuoruutta ja oppimisen janoa.

Minkälaista työtä me teemme?

Oulun palvelukeskuksessa teemme myynnillistä ja antoisaa asiantuntija-asiakaspalvelu työtä pääsääntöisesti puhelimen välityksellä, mutta myös chat-osaamista osastoltamme löytyy. Työtämme on vastata asiakkaiden soittoihin ja yhteydenottoihin sekä tuottaa asiakaskohtaamisissa laadukkaita asiakaskohtaamisia sekä löytää asiakkaille sopivimmat tuotteet ja palvelut käyttöön. Arvostamme rohkeata, ennakkoluulotonta, myynnillistä ja reipasta otetta asiakaskohtaamisissa asiakasta arvostaen.

Minkälaiset henkilöt menestyvät palvelukeskuksessamme?

Odotamme työntekijöiltä innostunutta, positiivista ja uuden oppimisen janoista asennetta. Perehdytämme ihmiset avoimeen ja mukavaan työympäristöön ja sinun ei tarvitse olla valmis osaaja sekä kaikkitietävä operaattori-alan guru, vaan laadukas ja aktiivinen perehdytys antaa hyvät valmiudet kehittymiseen. Tärkeintä on olla innostunut ja halukas toteuttamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia.

Ja mikä parasta

Pystymme tarjoamaan uusille työntekijöille mielenkiintoista ja haastavan monipuolista asiantuntijatyötä kehittyvässä uudessa palvelukeskuksemme. Aina voit kehittyä paremmaksi myynnin ja asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi!