Kuusamo

Kuusamon palvelukeskus

Kuusamo on pohjoisin toimipaikkamme. Olemme noin 80 hengen tiivis ja monipuolinen työyhteisö pohjoisen kauniissa maisemissa. Työyhteisömme on sekoitus kokeneita konkareita ja nuorempia, alaa uudistavia tekijöitä.

Minkälaista työtä me teemme?

Kuusamon toimistossamme on keskitytty myynnilliseen asiakaspalveluun ja tarjoamme palvelua asiakkaille lähinnä puhelimitse, mutta myös chatin ja muiden sähköisten kanavien välityksellä. Työ on pääsääntöisesti asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista. Tehtävämme on löytää kunkin asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopiva ratkaisu, sekä kartoittaa ja tarjota asiakkaille parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita.

Millaiset henkilöt meillä menestyvät?

Emme odota uusien työntekijöiden olevan valmiita ammattilaisia. Toki arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä tai teleoperaattorikentästä. Perehdytämme uudet henkilöt aina huolellisesti työtehtäviin ja työskentely tapahtuu osaavan tiimin tukemana. Tärkeintä on se, että on innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja ihmisläheinen ongelmanratkaisu motivoi. Tavoite- ja tuloshakuisuudesta ei myöskään ole haittaa!

Ja mikä parasta

Uusille työntekijöille voimme tarjota monipuolisesti erilaisia ammatillisia haasteita. Asiakaspalvelussa ja myynnissä voi aina kehittyä paremmaksi.