Kesätyöt

Meillä kesätyöt jatkuvat vuoden ympäri!

Tiesitkö, että Baronan palvelukeskusten kesä jatkuu vuoden ympäri? Tämä onnistuu siksi, että meillä on olemassa palvelukeskuksia viidellä eri paikkakunnalla ja kolmessa eri maassa. Meidän kesä alkaa Kuusamosta, jatkuu Oulun kautta Joensuuhun, piipahtaa Katowicessa ja päättyy Fuengirolaan.

 

Haluamme varmistaa ajoissa, että saat mieleisesi kesätyön, mutta jota voit jatkaa myös kesän jälkeen. Tällöin voit odotella varsinaista kesän alkamista aurinkoisin mielin. Voit keskustella tai kysyä lisää kesätyömahdollisuuksistamme chatimme välityksellä arkisin klo 9-11.

Tartu haasteeseen – kehity kanssamme!

Uskomme jokaisen työntekijän mahdollisuuksiin kehittyä ja kasvaa tehtävissään. Kun sinä kasvat, kasvaa Barona kanssasi. Tarjoamme haastavia asiakas- ja myyntipalvelun sekä teknisen tuen tehtäviä, joissa jokainen päivä on erilainen. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis alan ammattilainen, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviin ja tarjoamme jatkuvaa tukea työssä menestymiseen.

Tärkeintä on se, että olet asiakaspalveluhenkinen, sinua motivoi ongelmaratkaisu ja olet kyvykäs oppija. Työssä onnistumisessa sinua auttaa esimies, jolla on aito halu opastaa ja olla läsnä arjen tekemisessä. Lisäksi työskentelet osaavan tiimin ympäröimänä. Jos haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme, tutustu erilaisiin tehtäväalueisiin ja avoimiin työpaikkoihimme.