Katowice

Katowice palvelukeskus

Katowicen palvelukeskus sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Katowicen historiallisesta ytimestä. 40 henkilön tiimi takaa 24/7 asiakaspalvelua, järjestelmätukea ja sovellusten ylläpitoa IT-alan yrityksille. Moderni työympäristö toimii ponnahduslautana IT-alan tehtäviin!

Minkälaista työtä me teemme?

Asiakaspalvelutehtävien lisäksi Katowicen palvelukeskuksessa työskennellään ICT-alan asiakkaiden järjestelmätuen, ensimmäisen- ja toisen asteen tuen, sovellusten, ylläpitopalveluiden ja master data -hallinnan parissa.

Millaiset henkilöt meillä menestyvät?

Onnistuaksesi työssäsi tarvitset asiakaslähtöisyyttä, sekä paloa tietoteknistä alaa kohtaan. Myös uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen ja omaksuminen on tärkeää. Työkielenämme on pääosin suomi, mutta päivittäisten asioiden hoitamiseen ulkomailla tarvitset myös englannin kielen taitoa.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla alan valmis ammattilainen, sillä sinut koulutetaan työtehtäviisi. Voit olla juuri opintonsa päättänyt, uusia seikkailuja etsivä osaaja tai vanhan koulukunnan kivenkova ammattilainen, joka etsii itselleen uusia haasteita uuden alan ja maan muodossa.

Koulutuksen lisäksi tukenasi on koko palvelukeskuksen tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö joka puhaltaa yhteen hiileen niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin.

Ja mikä parasta

Palvelukeskuksen hyvä sijainti Puolan Katowicessa, sekä mahdollisuus joustavaan työhön tarjoavat oivat mahdollisuudet matkustaa Euroopassa. Puola sijaitsee kirjaimellisesti keskellä Euroopan historiaa. Voit nauttia keskiaikaisesta historiasta Malborgin upeassa linnassa, eläytyä synkempään lähihistoriaan Oscar Schindlerin tehtaassa, jossa toimii natsimiehityksestä kertova museo. Valko-Venäjän rajalla sijaitseva Białowiezan metsä on aikamatka Euroopan luonnon historiaan. Unescon luonnonperintökohteeksi julistettu kansallispuisto on Euroopan upeimpia.

Slovakian rajalla nousevat komeat Tatra-vuoret. Puolan puolella sijaitseva Zakopane tunnetaan yhtenä Euroopan edullisimmista hiihtokeskuksista. Majoituksen voi saada Zakopanesta muutamalla kymmenellä eurolla, ja päivän hissilippu maksaa noin 30 euroa.

Pääset Puolaan lyhyellä, suoralla lennolla kolme kertaa viikossa. Halutessasi voit jopa autoilla paikan päälle Via Balticaa pitkin, nauttien matkalla huikean hienoista maisemista ja historiallisista nähtävyyksistä. Palvelukeskuksen hyvä sijainti Puolan Katowicessa, sekä mahdollisuus joustavaan työhön tarjoavat oivat mahdollisuudet matkustaa Euroopassa. Palvelukeskuksemme sijaitsee kaupungin keskustassa, jossa shoppaushaluja lievittää kaksi suurta ostoskeskusta.

Katowice on suomalaiselle juuri sopivan kokoinen kaupunki, ja puolalainen kulttuuri on melkoisen lähellä meitä suomalaisia. Ruoka on puhdasta, toreilta saa kauden hedelmät ja vihannekset ihanan tuoreina.