Joensuu

Joensuun palvelukeskus

Joensuun palvelukeskuksemme sijaitsee Joensuun Tiedepuiston viihtyisässä yrityskeskuksessa. Meidän 130 työntekijää tuottavat asiakaspalvelua, tilauskäsittelyä ja laskutuspalvelua teleoperaattoreiden kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Teemme työtä eri kanavien kautta, kuten puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä.

 

Mitä me teemme?

Pääosa työtehtävistä liittyy erilaisten asiakaspuheluiden hoitamiseen. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa asiakaskohtaamisissa erinomaista asiakaspalvelua myynnillisellä otteella. Kyse ei ole puhelinmyynnistä, mutta myynnillisyys ja lisämyynti ovat isona osana vastaanotettavien asiakaspuheluiden hoitamista. Jokaisen yhteydenoton yhteydessä huolehdimme siitä, että asiakkaan palvelupaketti on tarpeita vastaava ja samalla kartoitamme, että asiakas on tietoinen lisäpalveluista, jotka mahdollisesti parantaisivat asiakkaan kokemusta entisestään.

Millaiset henkilöt palvelukeskuksessa menestyvät?

Meillä henkilöstön joukossa työskentelee ihmisiä monenlaisilla taustoilla ja monipuolisuus onkin vahvuutemme. Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- tai myyntikokemusta, mutta työllistämme myös työuran alkutaipaleella olevia henkilöitä. Perehdytämme uudet henkilöt tehtäviin aina huolellisesti ja perehdytyksen jälkeen tarjoamme jokaisen tueksi hyvän tiimin ja ammattitaitoiset esimiehet. Tavoitteellisuus kuuluu isona osana yrityskulttuuriamme ja tämän myötä seuraamme sekä tuemme tavoitteisiin pääsemistä tiiviisti. Jokaisella työntekijällä on päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset tavoitteet, esimerkiksi hoidettujen puheluiden kappalemäärät. Toivommekin työntekijöiltämme reipasta ja avointa asennetta, halua kehittyä sekä tuloshakuisuutta.

Ja mikä parasta

Meillä Joensuun työyhteisössä koetaan parhaina asioina ihmiset, tiimi, loistavat työkaverit ja viihtyisä työilmapiiri, jota suurin osa työntekijöistämme pitää kaikkein tärkeimpänä asiana töissä viihtymisessä. Lisäksi mahdollisuus oppia uutta, vaihtaa tehtävästä toiseen sekä työpäivien monipuolisuus ovat asioita, joita henkilöstömme arvostaa.