Fuengirola

Fuengirola palvelukeskus

Fuengirolan palvelukeskus on Aurinkorannikon suurin suomalaisia työllistävä yritys. Meitä työskentelee täällä jo 250 henkilöä asiakaspalvelu-, back office-ja myyntitehtävissä. Toimimme uusissa ja viihtyisissä tiloissa Fuengirolan keskustassa.

Minkälaista työtä me teemme?

Asiakaspalvelutehtävät sisältävät erilaista asiakaspuheluiden hoitamista ja asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamista. Työ ei ole puhelinmyyntiä, vaan puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta myynnillisellä otteella tapahtuvaa asiakaspalvelua. Fuengirolan palvelukeskus on 24/7/365 avoinna oleva toimipiste.

Millaiset henkilöt meillä menestyvät?

Onnistuaksesi työssäsi tarvitset asiakaslähtöisyyttä, sekä paloa tietoteknistä alaa kohtaan. Myös uusien järjestelmien, asioiden ja käytäntöjen nopea oppiminen ja omaksuminen on tärkeää. Työkielenämme on pääosin suomi, mutta päivittäisten asioiden hoitamiseen ulkomailla tarvitset myös englannin kielen taitoa.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla alan valmis ammattilainen, sillä sinut koulutetaan työtehtäviisi. Voit olla juuri opintonsa päättänyt, uusia seikkailuja etsivä osaaja tai vanhan koulukunnan kivenkova ammattilainen, joka etsii itselleen uusia haasteita uuden alan ja maan muodossa.

Koulutuksen lisäksi tukenasi on koko palvelukeskuksen tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö joka puhaltaa yhteen hiileen niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin.

Ja mikä parasta

Sää mahdollistaa monenlaisen ulkoilun, urheilun ja ajanvieton ulkona. Työnantaja tukee täällä esimerkiksi espanjan kielen opiskelua, ja muuta vapaa-ajalla tapahtuvaa harrastetoimintaa.

Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilla. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.