Minua kiinnostaa:

Digital Business

Liiketoiminnan digitalisoituessa yhä useampi yritys tarvitsee osaajia luomaan uutta ja raivaamaan muutosta eteenpäin. Tavoitteemme on tehdä tästä kompleksisesta ja kiivaasta osaajataistelusta helppoa sinulle. Kerro, mitä haluat tehdä ja saada aikaan, ja me autamme sinua saavuttamaan sen. Sinun elämästäsihän tässä puhutaan.

 

Jätä avoin hakemus

Barona IT - digitaalisen liiketoiminnan osaajien kasvualusta

Sinä autat liiketoimintaa kasvamaan, me autamme sinua. Urasi kaikissa vaiheissa. Kaivamme kiven alta ne kiinnostavimmat työmahdollisuudet ohjelmistokehityksen, projektihallinnan ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoille Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Alta näet jakaumaa eri roolien välillä, joihin olemme työllistäneet henkilöitä vuonna 2018:

83

ohjelmistokehitykseen

60

projektihallintaan

30

laadunvarmistukseen

90

digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen

Your career & market value advisor!

Osaamisesi on uniikkia ja sille on kysyntää erilaisissa monissa yrityksissä. Meillä on kattavat verkostot pohjoismaisiin yrityksiin ja ei ole sattumaa että olemme viimeisen 10 vuoden aikana rekrytoineet yli 2000 kovaa asiantuntijaa/esimiestä uusiin tehtäviin Suomessa. Tiedämme minkälaista osaamista yrityksissä kaivataan, mitä teknologioita siellä on käytössä ja minkälaisiin osaajiin he ovat valmiita investoimaan. Annamme myös realistista näkökulmaa yrityksen kulttuurista ja arvokasta tietoa esimerkiksi sen palkkatasosta – ja siitä miten kompetenssisi vastaa tähän.

REKRYTOIJA EI OLE PORTINVARTIJA
– VAAN SPARRAUSKAVERI

Rekrytoijana tehtävänämme on varmistaa, että oikea työ ja osaaja kohtaavat oikeanlaisin ehdoin. Sparraamme kanssasi työn tuomia mahdollisuuksia ja sitä – miten se sopii tulevaisuuden tavoitteisiisi. Varmistamme, että olet valmistautunut oikealla tavalla tuleviin kohtaamisiin yrityksen edustajien kanssa, ja että yrityksellä on oikeanlainen käsitys osaamisestasi ja persoonastasi jo ennen ensikohtaamista. Haluamme myös varmistaa, että positiivisen päätöksen jälkeen saat oikeanlaista kompensaatiota tehdystä työstä ja että työssä aloittaminen sujuu kaikin puolin hyvin. Haluamme olla sparrauskaveri ja ”coach” uuden työn löytymisen jälkeenkin, kun uuden askeleen ottaminen on jälleen ajankohtaista.

 BARONA IT:N KONSULTIKSI – TAVOITTEENA ALAN PARAS TYÖNTEKIJÄKOKEMUS

Yllättävää ehkä, mutta työllistämme useita henkilöitä myös konsultinomaisesti projektiluontoisiin työtehtäviin. Miltä kuulostaisi siirtyä sujuvasti projektista toiseen omien uratavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden myötä? Teemme päivittäin aktiivista verkostoitumista yrityksiin ja varmistamme että uuden projektin startatessa, sinulla on mahdollisuudet olla osana sitä. Ollessasi työsuhteessa meihin, varmistamme myös, että palkkauksesi ja työvälineesi ovat asianmukaiset, saat osaamistasi kehittäviä koulutus- ja virkistysmahdollisuuksia ja tukea oman urakehityksen sparrailuun, kun projektin loppu häämöttää tai kaipaat tukea oman urasuunnan valintaan.

Asiakkaitamme

Haluat parhaat projektit ja kiinnostavimmat asiakkuudet, se on selvää. Onneksi meillä riittää hienoja vaihtoehtoja: suurta, keskisuurta ja start upia. Kotimaista ja kansainvälistä. Kerro, millainen rooli, kulttuuri ja ympäristö sinua kiinnostaa. Meidän tehtävämme on avata ovet yrityksiin. Voimme aloittaa esimerkiksi näistä:

blogi

Minkälaista osaamista tulevaisuudessa tarvitaan? Tai minkälaisia mahdollisuuuksia verkostossamme olevat yritykset tarjoavat? Lue rekrytoijiemme näkemyksiä työelämän muuttuvista tarpeista ja siitä miten varmistat paikkasi myös kiinnostavimmissa työtehtävissä.

Millaisiin tehtäviin kauttamme on mahdollista työllistyä?

Katso Fullstack ja Maasin työntekijävideot alta

Ota yhteyttä

Ei hyvän työn löytäminen ole mikään pikkujuttu. Se on helppoa, jos sen osaa – ja siltikin se vaatii aikaa ja työtunteja. Meillä on jo yli 125 vuoden yhteenlaskettu kokemus IT-alan rekrytoinneista: tutustu Digital business -tiimiimme, josta löytyy substanssiosaamista, empatiakykyä ja kiivasta tahtoa taistella onnistumisen eteen!

Sopisitko joukkoon?

mikko.laine@barona.fi tai juha.kuuttinen@barona.fi
Lähetä meille avoin hakemuksesi, mikäli haluat liittyä joukkoomme!

Lue lisää

- Sopisitko joukkoon?

Haluatko mukaan kovaa vauhtia kansainvälistyvään, sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan?

Kova vauhtimme edellyttää loistavia osaajia sekä saumattomia tiimejä, ja olemmekin kiinnostuneet kuulemaan markkinoilla olevista terävimmistä osaajista mm. rekrytoinnin, HR:n, markkinoinnin ja myynnin osaamisalueella!

Mikäli koet olevasi Barona IT:n puuttuva palanen, olethan yhteydessä: mikko.laine@barona.fi tai juha.kuuttinen@barona.fi

Johanna Lintunen

johanna.lintunen@barona.fi
+358 50 591 9340

Lue lisää

- Johanna Lintunen

Janne Muurinen

janne.muurinen@barona.fi
+358 40 0367 344

Lue lisää

- Janne Muurinen

- Toni Martikainen

Saila Karonen

saila.karonen@barona.fi
+358 50 321 0343

Lue lisää

- Saila Karonen

“Minulla on yli viiden vuoden kokemus rekrytointialalta ja Barona IT:llä olen ollut vuoden 2018 alusta. Ennen Baronaa olen toteuttanut suorahaku- ja rekrytointiprosesseja monelle eri toimialalle ja tehtävätasolle.

Kiinnostus nopeasti kehittyvään ja muuttuvaan IT-alaan sekä mahdollisuus syventää ammattitaitoani yhdellä toimialalla sai minut päätymään Barona IT:lle. Digitalisaation kentällä tekoäly ja koneoppiminen sekä niiden tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle kiinnostavat minua erityisesti.


Tässä työssä profiilit ovat usein haastavia ja onnistuminen saattaa olla kovan työn takana. Paras fiilis tulee ehdottomasti siitä, kun asiakas löytää meidän kautta haastavaan rooliin tekijän ja toisaalta siitä, kun voin auttaa ihmisiä löytämään heille seuraavan unelmatyöpaikan.”

 

Janne Borro

janne.borro@barona.fi
+358 44 542 9644

Lue lisää

- Janne Borro

“Olen kolmekymppinen idealisti, jonka kiinnostuksen kohteita on erityisesti asiakaskeskeiset organisaatiot ja ihmiskeskeinen johtaminen.

IT:tä ei todellakaan hyödynnetä vielä riittävässä laajuudessa kestävämmän ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan rakentamiseen. Tämän toivon tulevaisuudessa kasvavan ja tähän pyrin omallakin työlläni vaikuttamaan.

Tässä työssä parasta on päästä ratkomaan konkreettisia ongelmia. Työmahdollisuuksia etsivillä ongelmana on löytää itselle sopiva ja kiinnostava paikka. Parhaimmillaan avullamme löytynyt työ mullistaa kyseisen henkilön elämän. Rekrytoiville esimiehille puolestani mahdollistan sen, että henkilövalinnat saavat niiden vaatiman ajan ja huomion.”

Ville Saviluoto

ville.saviluoto@barona.fi
+358 40 869 0180

Lue lisää

- Ville Saviluoto

“Olen kokenut IT-rekrytoija yli 13 vuoden kokemuksella. Olet etsinyt osaajia service desk agentista, pilviarkkitehtiin, testaajasta laatupäällikköön ja junior devaajasta ohjelmistoarkkitehteihin. Tutuksi ovat tulleet myös projektipäälliköt, IT-päälliköt ja kehitysjohtajat. Olen erikoistunut suorahakuun, mutta työskennellyt laajemminkin IT-osaamisen hankinnassa ja tehnyt myös it-konsulttien välittämistä ja in-house rekrytointia.

Tällä hetkellä itseäni kiinnostaa kovasti IOT ja AI yhdistäminen niin että saavutetaan älykkäämpi ja parempi maailma dataa hyödyntämällä. Yksittäisistä ilmiöistä MAAS on myös erityisen kiinnostava.

Parasta työssäni on löytää ja yhdistää unelmatyöpaikka tekijälle ja huipputekijä asiakkaalle. IT-ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti ja siinä mukana oleminen ja oppiminen on kiehtovaa.”

Tomi Niskanen

tomi.niskanen@barona.fi
+358 50 513 1633

Lue lisää

- Tomi Niskanen

“Olen nuori mies Tampereelta ja siirryin jääkiekkourani jälkeen IT-rekrytointien maailmaan. Aloitin työurani konsultointitehtävissä ja sitä kautta pääsin sisään IT-rekrytoinnin maailmaan. Vapaa-aikana vietän paljon aikaa eri harrastuksien parissa ja minut yleensä löytääkin joko Hakametsästä tai Pyynikiltä.

Mielestäni kiinnostavinta IT:n ja digitalisaation kentässä on nähdä muutosten kautta syntyviä uusia rooleja ja ylipäätään muutosta siinä, millaista osaamista IT-kentässä tänä päivänä tarvitaan. Yritykset tarvitsevat nykyään sellaista osaamista, mistä ei ollut vielä muutama vuosi sitten tietoakaan. Tämä tuo minulle mahdollisuuden olla mukana tässä kehityksessä.

Teen tätä työtä, koska haluan löytää osaajille uusia, heitä kiinnostavia mahdollisuuksia ja haluan auttaa heitä kehittymään asiantuntijoina. Olen asiakkaidemme kautta päivittäin mukana IT:n murroksessa ja yhdessä asiakkaiden kanssa pohtimassa tulevaisuuden näkymiä, miten digitalisaatio tulee vaikuttamaan ja kuinka ennakoida muutosta ja osaajapulaa.”

Jesse Heinonen

Jesse.heinonen@barona.fi
+358 50 441 8566

Lue lisää

- Jesse Heinonen

“Minulla on usean vuoden kokemus IT rekrytoinneista, niin Suomessa kuin Englannissa. Vastaan haastavista asiantuntija rekrytoinneista ja olen erikoistunut Microsoftin teknologioihin.

Kiinnostava aihe tällä hetkellä IT-kentässä on mielestäni automatisointi ja ohjelmistorobotiikka. Työssäni nautin siitä, että voin luoda mahdollisuuksia niin yrityksille kuin työntekijöille ja toimia asiantuntijana IT markkinassa!”

Arja Martikainen

arja.martikainen@barona.fi
+358 40 762 1564

Lue lisää

- Arja Martikainen

“Kun joskus opiskelijana mietin mitä haluaisin tehdä summasin visioni sloganiin ”jotain kansainvälistä ja ihmisten kanssa”. Olen pohjakoulutukseltani yhteiskuntatieteilijä, mutta opiskelin myös taloustieteitä ja kieliä. Koulutuksen perusteella todennäköisin työura olisi ollut julkisella sektorilla, mutta työni olen tehnyt lähinnä teknologiayrityksissä henkilöstöhallinnon tehtävissä (pelit, mobiili, integraatio).

Uudet ilmiöt ja miten teknologia tai uudet konseptit muuttavat maailmaa ovat kiinnostavia. Peliteollisuus ja sen ympärille rakentuvat ilmiöt, sekä kaikki mobiiliapplikaatiot ja niiden tuoma apu arkeen on kiinnostavaa. Eli kaikki huvi ja hyöty.

Se, että päädyin rekrytoimaan ja auttamaan yrityksiä muovaamaan organisaatiotaan johtuu siitä, että minusta vain on niin hienoa, kun ihmiset saa töitä.”

- Tomi Sivil

Mikko Laine

mikko.laine@barona.fi
+358 43 824 4189

Lue lisää

- Mikko Laine

“Olen työskennellyt Baronalla yli 8 vuotta rekrytointien parissa. Lisäksi olen ollut tukemassa ja auttamassa useissa Saranen Consultingin työllistämisprojekteissa.

Mielestäni ehdottomasti tällä hetkellä IT-kentässä kiinnostavinta on IoT:n hyödyntäminen ja datan keräämisestä tulevat tiedot joiden avulla arkiset tehtävät automatisoituvat. Lisäksi pilvipalveluiden tulevaisuuden mahdollisuudet ovat kiinnostavia.

Työstäni tykkään koska on hienoa olla mukana edistämässä asiakkaiden kasvua rekrytointien avulla ja toisaalta löytää asiantuntijoille uusia mielenkiintoisia työtehtäviä.”

Juha Kuuttinen

juha.kuuttinen@barona.fi
+358 50 355 0700

Lue lisää

- Juha Kuuttinen

“Olen toiminut IT-alan rekrytoinnin ja konsultoinnin parissa vuodesta 2012 lähtien eri tehtävissä: rekrytoijana, account managerina, konsulttina ja tiiminvetäjänä. Tällä hetkellä vastaan Barona IT:n konsulttiratkaisuista ja työskentelen kokeneiden IT- ja digitaalisen liiketoiminnan roolien parissa. Vapaa-aika menee kotona pienen pojan ja urheiluharrastusten parissa.”

Minua kiinnostaa suuresti liiketoiminnan kasvun tukeminen teknologian avulla, sekä kokonaisten toimialojen uudistuminen ja disruptio. Täytyy kuitenkin muistaa, että teknologia ei itsessään ole itseisarvo vaan lopullinen tarkoitus tulisi aina suuntautua asiakasta kohti parantaen asiakaskokemusta ja luoden lisäarvoa. Rekrytoijana kiinnostavimmat roolit ovat juuri tällaisia, joissa yhdistyy liiketoiminta ja teknologia.

Rekrytointi on tässä ajanhetkessä äärimmäisen kiinnostavaa, sillä meitä ympäröivä maailma muuttuu vauhdilla ja sen myötä yritykset tarvitsevat täysin uudenlaista osaamista. Samaan aikaan kilpailu osaajista kiihtyy ja yritysten menestymisen edellytys tulevaisuudessa on se, että ne pystyvät rekrytoimaan oikeita osaajia, oikeaan aikaan. Itse haluan olla edistämässä tätä muutosta ja auttamassa yksilöitä löytämään parhaat urapolut.”

Sini Nguyen

sini.nguyen@barona.fi
+358 50 4301 401

Lue lisää

- Sini Nguyen

“Minulla on monipuolinen HR tausta, sekä kokemusta markkinoinnin ja viestinnän saralta. Barona IT:llä toimin konsulttiemme tukena ja yhteyshenkilönä työsuhteisiin liittyvissä asioissa, huolehtien heidän työhyvinvoinnistaan sekä työntekijäkokemuksestaan.

Digitaalista murrosta on erittäin mielenkiintoista seurata. Uusia innovaatioita ja digitaalisia palveluja syntyy niin huimaa vauhtia, että on mielenkiintoista seurata minkälaisia mahdollisuuksia tämä uusi digitaalinen maailma meille tarjoaa.

Mielestäni on hienoa olla mukana mahdollistamassa talenttien ja tehtävien kohtaamista, sekä kulkea mukana kumppanina uran eri vaiheissa, nähden upeita kasvutarinoita ja onnistumisia!”

Barona IT - digitaalisen liiketoiminnan osaajien kasvualusta